OSIB stage @ Play! Cartoons in progress

Een van de kenmerken van Ouwe Stijl is Botergeil is wel de gezellige sfeer die we mede dankzij jullie weten te creëren. Een organisatie die ondertussen net zo bekend is om deze oer-Hollandse gezelligheid zijn onze vrienden van Play Events.

Wat in 2012 begon als een kleine illegale buitenrave voor vrienden en bekenden bij de boerderij in Gauw, is inmiddels een landelijk bekend en berucht festival waarvan er maar 1 in z'n soort is. Net als in 2012 zijn we na een decennium nog steeds rauw, vrolijk, ongepolijst, laagdrempelig, hard, grappig, vrij, divers, kunstzinnig en puur. Bijna 30 feesten verder, op de meest unieke locaties en met iedere keer weer dat unieke Play! sfeertje. En wie ons bezoekt weet exact hoe dat voelt!En dat gaan we vieren onder de rook van Sneek: groots en op een manier zoals we elk feest neerzetten of was 't onze laatste. Voor jullie, voor ons, voor onze zo geliefde scene! Markeer 21 mei met een superdikke viltstift in je agenda voor Play! festival, Cartoons in Progress: 10 years of oldskool madness!

Reeds aangeschafte kaarten zijn uiteraard geldig, de rest van de voorverkoop start binnenkort via Play events Alle verdere info waaronder line-up en locatie komt de komende weken online.Play! that shit!

Busreis naar Play - Cartoons in progress

Dolblij zijn wij met een dikke stage-hosting op Play! Festival, Cartoons in Progress: 10 years of oldskool madness!. dat betekent naast de Mainstage nóg een onvervalst early hardcore-podium op Play!

Om de trouwe Ouwe stijl-fan het iets makkelijker te maken om naar het hoge Noorden af te reizen, hebben we in samenwerking met boostbussen.nl, fantastische Partybussen geregeld die jullie van Amsterdam naar Play! en weer terug brengen.

Het is tenslotte het allereerste feestje sinds ruim 2 jaar van Ouwe Stijl en daarnaast ook de eerste keer dat je überhaupt in de buitenlucht op een festival bij ons terecht kan, vandaar dat we er alles aan doen om jullie deze unieke dag niet te laten missen!De opstapplaatsen zijn bij de RAI en station Sloterdijk, alle verdere info hierover is binnenkort te vinden op onze kanalen.Er zijn combi-tickets en losse buskaarten verkrijgbaar (mocht je al een entree-ticket hebben), deze zijn beide te koop via de volgende links: Combi ticket - Alleen bus